StoryEditorOCM
Domaći nogometdruštvene mreže

Pobjedu Hrvatske s tribina u Osijeku gledao je i Željko Kerum s obitelji, poslao je poruku

Piše Sport SD
9. rujna 2024. - 08:00

Nakon gostovanja u Portugalu i poraza u prvom kolu bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum nije propustio ni drugo kolo Lige nacija. Hrvatska je u Osijeku pobijedila Poljsku rezultatom 1:0, a na tribinama Opus Arene osim Keruma bila je i supruga Fani i troje djece.

- Evo nas u Osijeku, pratimo našu Hrvatsku! Zdravi i veseli bili, oglasio se Željko Kerum na društvenim mrežama, objavu pogledajte OVDJE.

Utakmicu u 52. minuti odlučio je trenutak genijalnosti Luke Modrića iz slobodnog udarca.

image
Vlado Kos/Cropix

- Vrlo važna pobjeda, morali smo dobiti zbog samopouzdanja jer smo imali niz od četiri utakmice bez pobjede. Moglo je to rezultatski biti i bolji. Sretan sam što sam nakon dugo vremena savršeno zabio gol iz slobodnog udarca. Bio je i onaj protiv Slovačke, ali tada je bilo puno sreće. Zabio sam tri iz slobodnjaka upravo u ovom gradu, očito mi Osijek leži. U ovim mojim godinama se ne može puno razmišljati, idem utakmicu po utakmicu. Dok god budem ovako uživao na terenu, bit ću tu, a kad osjetim da više nema tog žara, onda ću prestati. Neće me nitko trebati tjerati, izjavio je Luka Modrić nakon utakmice.

Nakon dva kola Hrvatska i Poljska imaju po tri boda. Na vrhu je Portugal, koji je na svom terenu svladao Škotsku rezultatom 2:1, s maksimalnih šest bodova, dok je Škotska zadnja bez bodova. Hrvatsku u listopadu čekaju nove dvije utakmice u Ligi nacija, domaća protiv Škotske te gostovanje u Poljskoj.

image
Vlado Kos/Cropix
image
Vlado Kos/Cropix
image
Vlado Kos/Cropix
image
Vlado Kos/Cropix
image
Vlado Kos/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. rujan 2024 08:03