StoryEditor

Petrić: U klubu vladaju uvjeti koje tražim za produljenje

Piše PSD.
19. prosinca 2011. - 11:58
Hrvatski nogometni reprezentativac u redovima HSV-a Mladen Petrić (30) dao je navijačima i upravi kluba razloga za optimizam vezano uz svoju budućnost na Imtech Areni.
- Osjećam se vrlo dobro, ponovo se osjeća radost. To su preduvjeti koji moraju biti zadovoljeni da bih obnovio svoj ugovor – rekao je u nedjelju navečer Petrić u emisiji Sportclub na regionalnoj NDR televiziji.

Aktualni ugovor hrvatskog napadača s HSV-om istječe na ljeto 2012. godine, a u klubu su već ranije izrazili želju za njegovim ostankom.
- Sada se mir vratio u klub. Imamo ponovo snagu i igramo ljepši i efikasniji nogomet – dodao je između ostaloga Petrić koji bi razgovore oko produljenja s upravom kluba trebao nastaviti u veljači ili ožujku.

- Tada ćemo sve ponovo proanalizirati i vidjeti kako će stvari ići za mene i HSV.

Na kraju je Petrić rekao kako bi volio završiti karijeru u SAD-u, kao i da jednom kada "objesi kopačke o klin" ne isključuje mogućnost trenerske karijere..
- Godina ili dvije u Americi na kraju karijere, to bi bilo lijepo.

- Uvijek sam govorio da nikad ne bih želio biti trener, ali u nekih posljednjih godinu dana sve više u sebi vidim trenerske kvalitete. U svojoj karijeri sam imao tolike trenere, samo u HSV-u u tri i pol godine čak njih osam. Tako sam imao priliku od svakoga naučiti nešto dobro.TS
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. rujan 2022 10:02