StoryEditorOCM
Domaći nogometdruštvene mreže

Perišić se oglasio u kasne sate, nije trošio riječi, jasno je kome je posvećena objava

Piše Sport SD
4. rujna 2024. - 07:11

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se u Zagrebu za nadolazeće utakmice Lige nacija protiv Portugala i Poljske. Vatreni otvaraju natjecanje gostovanjem u Lisabonu 5. rujna, a potom će tri dana kasnije na Opus Areni u Osijeku ugostiti Poljsku.

Među reprezentativcima je i Ivan Perišić koji je nakon raskida s Hajdukom još uvijek bez kluba. Izbornik Zlatko Dalić na nedavnoj konferenciji za medije pojasnio je Perišićev status.

Objava o Ivana Perišiću izazvala burnu reakciju navijača, zna se njegova želja?

- Savez i reprezentacija neće zaboraviti i podrediti što je napravio za reprezentaciju. Moja obveza kao izbornika je da mu pomognemo da se vrati. Ima moju punu podršku, bit će ponovno nositelj reprezentacije. Razgovarao sam s njim, imam mu obvezu pomoći. Da se što prije vrati u formu, ja neću komentirati što se događalo u klubu, on je jedan od najvećih naših igrača - izjavio je Dalić.

Oglasio se i Perišić na društvenim mrežama nakon dugo vremena, nije bio od riječi, a objavu je posvetio reprezentaciji. Uz objavljene fotografije s treninga stavio je tri emotikona - srce, loptu i hrvatsku zastavu.

Hrvatska je u prošlom izdanju Lige nacija u skupini s Francuskom, Danskom i Austrijom izborila završni turnir, na kojem je osvojila srebrnu medalju, a u novom ciklusu smještena je u skupinu s Portugalom, Poljskom i Škotskom.

Dvije najbolje reprezentacije plasirat će se u četvrtfinale koje će biti odigrano u ožujku 2025. godine, trećeplasirana ekipa igrat će doigravanje za ostanak u Ligi A, dok će posljednja momčad u skupini ispasti u Ligu B.

image

Trenig reprezentacije u Zagrebu

Marko Todorov/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix
image
Marko Todorov/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 12:52