Domaći nogometšto na umu, to na drumu

Osijekov sportski direktor urnebesno odgovorio na interes Dinama za njegove igrače: 'Što znači da ih prate? Pratio sam ja u mladosti Pamelu Anderson pa se ništa nije dogodilo'

Piše Darko Ružić/SN

Vijest kako Dinamo prati Osijekove mlade igrače Mihaela Žapera i Boška Šutala nikoga u Gradskom vrtu nije uznemirila, pišu Sportske novosti.

- Što znači da ih Dinamo prati? Pa ja sam u mladosti pratio Pamelu Anderson, a ništa se nije dogodilo - šalom nam je na pitanje o Šutalu i Žaperu, odnosno Dinamovu zanimanju za njih odgovorio sportski direktor Alen Petrović.

A ubrzo je nastavio u ozbiljnom tonu.

- Ne samo njih, nego i neke druge naše igrače prati nekoliko uglednih inozemnih klubova. Eto, do sada to nismo obznanjivali, ali mi smo još ovog ljeta odbili Dinamovu milijunsku ponudu za Žapera. Što se Šutala tiče, njegova je sadašnja cijena pet plus, odnosno viša od pet milijuna eura. Ali u ovom trenutku nisu na prodaju, mi stvaramo jak Osijek i za to nam trebaju kvalitetni igrači, a da je za takve kakvi su Žaper i Šutalo tržište zainteresirano, to je nešto na što ne možemo utjecati - izjavio je Petrović.

#NK OSIJEK#ALEN PETROVIć