StoryEditorOCM
Domaći nogomettamo gdje i pripada

Opa, dobre vijesti! Kada ovo vidite, shvatit ćete kako će se Ivan Perišić vratiti prije nego što je itko mogao pomisliti

Piše Sport SD
30. listopada 2023. - 11:02

Šest mjeseci. Tolika je bila prognoza o trajanju oporavka Ivana Perišića nakon ozljede prednjeg križnog ligamenta desnog koljena sredinom rujna. No, izgleda kako hrvatski reprezentativac pokazuje pravi dalmatinski mentalitet kad je u pitanju treniranje i želja za povratkom na teren.

Uostalom, Perišić je i inače poznat kao veliki radnik, a ništa nije drugačije ni nakon ove ozljede. Nakon što se na društvenim mrežama pohvalio kako je zaplivao s perajama pokraj hotela Le Meridien Lav u Podstrani, sada je podijelio sliku iz teretane. 

Nije bio rječit, ali u ovom slučaju vrijedi ona kako "slika vrijedi više od tisuću riječi"...

image
Screenshot/Instagram/Ivan Perišić

Omišanin je svakim danom bliže povratku na nogometne terene, ondje gdje se najbolje osjeća. Osim što se tomu vesele navijači Tottenhama, ipak ga na travnjaku najviše priželjkujemo u dresu hrvatske reprezentacije.

Izgleda kako će Perišić "put Njemačke", naravno ako Vatreni izbore plasman na Euro. I da tamo neće biti na tribini, nego ondje gdje je njegov izostanak bio jako vidljiv.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 16:56