StoryEditorOCM
Domaći nogometsad je sve jasno

Oglasila se Lokomotiva, evo što kažu o dolasku Ivana Perišića

Piše Sport SD
12. rujna 2024. - 11:45

Odjeknula je jutros vijest da bi Ivan Perišić karijeru mogao nastaviti u HNL-u, u zagrebačkoj Lokomotivi. 

Kako su Sportske novosti pisale, prema kuloarskim glasinama Perišić nije hladan pred izazovom da jesen za minimalac odradi u Lokomotivi, čekajući da ga odande u siječnju pokupi neki saudijski ili katarski šeik koji u polusezoni dograđuje roster nogometnim VIP facama.

Stigao je demantij, iz Lokomotive su za Večernji list potvrdili da ideja o dolasku Ivana Perišića nikada nije postojala, više pročitajte OVDJE.

Od ozljede koju je zadobio prošle godine Ivan Perišić više nije isti igrač, a još se nije ni vratio u pravu formu. Proces rehabilitacije je prošao na Poljudu, ali u Hajduku se nije dugo zadržao. Zatražio je Perišić aktivaciju klauzule na kojoj je inzistirao kad se vraćao u Hajduk, a njegov odlazak nakon kratkog boravka na Poljudu izazvao je veliko razočaranje kod navijača. 

image

Kadrovi s utakmice Lokomotiva - Šibenik

Goran Mehkek/Cropix

Iako je još bez kluba stare zasluge osigurale su Perišiću mjesto u reprezentaciji. Tako je naglasio izbornik Zlatko Dalić koji je Perišića pozvao u ovom ciklusu Lige nacija, a tako mu i pokušava pomoći u potrazi novog angažmana nakon raskida s Hajdukom.

Perišić ima i dalje veliku ambiciju igrati što je pokazao i nastupom za reprezentaciju, ali ostaje upitno koliko je moguće da se vrati barem negdje blizu onoga što je nekoć bio. Skeptični su očito i sportski direktori diljem svijeta jer inače bi se netko ‘mašio‘ za Perijom u situaciji kada je povoljniji nego ikad. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. rujan 2024 11:46