StoryEditorOCM
Domaći nogometprvi korak

Odlazi u poduzetnike: izbornik Zlatko Dalić u svom Livnu registrirao tvrtku, ali se ne zna još čime će se baviti

Piše Sport SD
27. svibnja 2022. - 14:19
Zagreb, 160522. Ulica grada Vukovara 269a, DoubleTree by Hilton. Konferencija za medije Hrvatskog nogometnog saveza. Izbornik A reprezentacije, Zlatko Dalic, predstavio je popis kandidata za utakmice Uefine Lige nacije, dok je izbornik U21 reprezentacije Igor Biscan predstavio popis mladih Vatrenih za utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo. na fotografiji: Zlatko Dalic.Goran Mehkek/Cropix

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić osnovao je tvrtku u rodnom Livnu, stoji u podacima registra poslovnih subjekata u BiH. Tvrtka je osnovana u svibnju pod nazivom LI 2018 d.o.o., te još uvijek nije poznato čime će ona se baviti.

Za direktora je imenovan Zdenko Propadalo, također iz Livna, a njegova ovlaštenja i ograničenja su također jasno precizirana u registru poslovnih subjekata, prenosi Klix.ba.

Poznato je od ranije da Dalić često boravi kod roditelja u Livnu pa nije iznenađenje što je odlučio investirati u svoj rodni kraj.

Izbornik nogometnih viceprvaka iz 2018. godine trenutno radi oko priprema reprezentacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru, a u lipnju ga očekuju utakmice u Ligi nacija. Na klupi Vatrenih će prema novom ugovoru Zlatko Dalić će sjediti ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 10:39