StoryEditorOCM
Domaći nogometkreću pripreme

Ni Jakirovića nije izbjeglo pitanje o Gattusu, bio je pun hvale: ‘Jako dobra reklama, veselim se...‘

Piše SN
1. srpnja 2024. - 14:33

Dinamo je krenuo s pripremama za novu sezonu. Sergej Jakirović je okupio ekipu na Maksimiru, a idući tjedan kreće glavni dio priprema koje će Modri odraditi u Austriji. Nova sezona domaće lige počinje 3. kolovoza, a Modri će igrati protiv Istre. Čeka ih i play-off Lige prvaka koji je na rasporedu krajem kolovoza, pišu Sportske novosti.

- Nadam se da sam vam nedostajao. Svi smo se odmorili i fizički i mentalno. Ne sjećam se kad je bila ovakva pauza. U subotu smo napraviti prozivku i inicijalna testiranja. Dečki su došli u dobrom stanju i nadam se da ćemo napraviti sve što je potrebno u ovih pet tjedana. Prvih par treninga je bilo odlično. Sad ćemo raditi na podizanju funkcionalnih sposobnosti. U Austriji imamo tri prijateljske utakmice s CSKA 1948 Sofijom, Bešiktašem i Krivbasom i onda se vraćamo u Zagreb. Imat ćemo generalku, iako ne volim tu riječ, sa Šahtarom i tražimo još jednog protivnika za utakmicu 23. srpnja - rekao je Jakirović na konferenciji za medije.

Jakirović je odgovarao na mnoga pitanja, a upitan je i za mišljenje o novom treneru Hajduka, Gennaru Gattusu:

- To je jako dobra reklama za naš nogomet i našu ligu. Veselim se međusobnim dvobojima, vidjet ćemo kako će to proći.

Prokomentirao je i nastup Hrvatske na Euru:

-  Možemo reći da je na Euru bila katastrofa... Nažalost, nismo uspjeli proći grupu, ali nevjerojatno što su ti momci napravili u šest godina. Ovaj put nije išlo.

Cijelu press konferenciju Jakirovića pročitajte na Sportskim novostima.

image
Goran Mehkek/Cropix/Cropix
image
Goran Mehkek/Cropix/Cropix
image
Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 14:34