StoryEditorOCM
Domaći nogometpogledajte komentare

Nezadovoljstvo nakon poraza U19 reprezentacije: ‘Igrač Hajduka rezerva je nekome iz Jaruna, ovog nema ni u Mozambiku‘

Piše I. M.
23. ožujka 2023. - 13:39

Hrvatska nogometna U19 reprezentacija izgubila je od Češke 1:3 u prvom kolu elitne runde kvalifikacija za plasman na Euro. U skupini s Hrvatskom i Češkom su još Švedska i domaćin turnira Portugal. Međutim, samo će se najbolja momčad plasirati na europsko prvenstvo, a izabranici Josipa Šimunića ovime su umanjili svoje šanse za put na Maltu. 

Ono što je i prije probudilo veliko nezadovoljstvo među navijačima, je činjenica kako su poziv za nacionalnu vrstu dobila samo njih petorica s Poljuda. Juniori Hajduka su izborili polufinale Lige prvaka mladih, a i dvostruki su aktualni prvaci Hrvatske. Bilo je za očekivati kako će se na tom popisu naći puno više imena iz redova Hajduka. Nezadovoljstvo u publici ni tu nije stalo, a posebno nakon jučerašnjeg susreta jer samo su dvojica igrača "bijelih" startala za U19 reprezentaciju, a naknadno je u igru ušao još jedan igrač s Poljuda. Roko Brajković odigrao je cijelu utakmicu, a u 62. minuti Marko Capan je zamijenio Matu Antunovića. Dok Borna Buljan i Niko Đolonga nisu ni ulazili u igru.

Komentara s društvenih mreža nije nedostajalo, pa pogledajte što su pisali nezadovoljni navijači.

"Capan, kapetan juniora Hajduka koji su polufinalisti Lige prvaka i prvaci Hrvatske, a uz to već skoro standardi igrač Hajduka rezerva je igračima iz Dubrave i Jaruna, ovog nema ni u Mozambiku." rekao je Vedran.

Sličnog mišljenja je i Duje koji piše: "Ako je jedan klub prvak Hrvatske u svim mladim kategorijama već dvije godine, kako to da taj klub nije najzastupljeniji u mladim reprezentacijama?".

Oliver se dotaknuo i stručnog stožera, i to sasvim jednostavno: "Šimunić i Jarni, kao Fred i Barney", a u istom smjeru je krenuo i Josip koji se pita: "Bravo Šimuniću, ima li još koji Dinamov da igra?".

Još jedan Vedran je sarkastično zaključio: "Hvala Šimuniću i Jarniju što nam čuvaju naše juniore za polufinale u Ženevi".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. lipanj 2023 17:03