StoryEditorOCM

NEMA TUŽBE Ramadani: Šimunić je sve sam odlučio

Piše PSD.
6. rujna 2011. - 15:24
Fali Ramadani neće tužiti Joea Šimunića. Ponukan zadnjim polemičnim napisima i špekulacijama poznati menadžer s berlinskom adresom, impresario reprezentativnog stopera, ali i čovjek od Hajdukova povjerenja i produžena ruke pomoći na nogometnoj tržnici odazvao nam se da pojasni:
- Nije točna informacija da ću Šimunića tužiti sudu, nemam razloga, jedina je istina da je Joe sve sam odlučio, samostalno, njegova je bila odluka.

Šimunić se, podsjetimo, u “ljubavnom trokutu” odlučio za Dinamo, a Hajduka ranio u srce.
- S gospodinom Hrvojem Malešom, predsjednikom Hajduka obavili smo vrlo korektne kontakte, Maleš je nastupio krajnje profesionalno i odgovorno, učinio je sve da Šimunića dovede... Mi smo sastavili dogovor, ali je na kraju sve bilo u Šimunićevim rukama, njegova odluka gdje će staviti svoj potpis.

Dan prije svršetka prijelaznog roka Šimunić je rekao da ostaje u Hoffenheimu, doduše 99,99 posto.
- I nije lagao. U tom trenutku tako je bilo. Onda je Dinamo stupio u akciju i dogovorio sve s Hoffenheimom imajući otprije svoj dogovor sa Joeom.

Znači da je Šimuniću tog jutra posljednjeg dana prijelaznog roka postalo jasno da u Hoffenheimu nema više što tražiti?
- Joe je prelomio... Presudili su čisto sportski motivi, situacija da će s Dinamom igrati u Ligi prvaka što mu nadasve korektni i ozbiljni Hajduk ipak nije mogao ponuditi. Ponavljam da je gospodin Maleš bio vrlo profesionalan, trudio se i dao sve od sebe do zadnjeg trena. Ipak, sve je bilo u rukama Šimunića, a nastup u Ligi prvaka očito preveliki mamac - objašnjava nam Ramadani.

Čudi se tenzijama...
- Treba smiriti situaciju, zašto sve ovo... Hajduk i predsjednik Maleš ne mogu biti ništa krivi, a ja ne mogu toliko utjecati na igrača, jer njegovo je pravo da odlučuje.


SLAVEN ALFIREVIĆ

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 15:00