StoryEditorOCM
Domaći nogometneočekivana blamaža

‘Nekidan‘ su nanijeli Hajduku težak poraz koji još uvijek boli, sada su izgubili od petoligaša

Piše SPORT SD
14. listopada 2023. - 14:30

Gorica, trenutačno četvrtoplasirana u HNL-u, u srijedu je doživjela neočekivanu blamažu u Grubišnom Polju. Jest da je riječ o prijateljskoj utakmici i da niz prvotimaca nije nastupilo, ali izgubiti 0:1 od petoligaša Bilogore, a da je još vratar Debijađi i obranio kazneni udarac domaćima, nešto je što mora zabrinuti trenera Jeličića i suradnike, pišu Sportske novosti.

Valja spomenuti da je ovaj poraz došao manje od mjesec dana nakon što je Gorica pobijedila Hajduk u prvenstvu s 2:1. Bijeli su imali vodstvo do 85. minute, ali su Velikogoričani pri kraju utakmice uspjeli preokrenuti.

Uvijek treneri kažu da je svaki trening, a pogotovo utakmica, prilika za napredak i približavanje onom čemu se teži, ali očito da su igrači Gorice u Grubišnom Polju bili preopušteni da bi o tome mislili. Na treneru Jeličiću je da im na to skrene pažnju, danas su gosti kod Olimpije u Ljubljani i tu se mogu iskupiti jer u prvenstvu ih poslije pauze čeka pakleni raspored. Dočekuju Dinamo, pa idu u Rijeku, a onda im dolazi Osijek.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 17:29