StoryEditor

Nekadašnji igrač Hajduka oduševljen povratkom na Poljud: Nadam se da ću dočekati da Hajduk osvoji titulu prvaka i taj naslov proslavimo kako treba

4. svibnja 2019. - 22:28
hajduk_inter24-040519

Jurica Buljat (32) niz godina nosio je dres Hajduka, a u drugom dijelu ove sezone iskusni stoper stigao je u pomoć Interu u pokušaju da se izbjegnu kvalifikacije za ostanak u ligi.

- Prije utakmice smo se dogovorili da igramo u bloku i na kontre. To je u prvih 20 minuta jako dobro funkcioniralo. Bojali smo se prekida, ali tu je Caktaš majstor, zabio nam je dva gola. Kada se pogledaju sve šanse koje smo stvorili konačan rezultat nije zaslužen. Čestitke Hajduku, nama preostaje borba za izbjegavanje play offa za ostanak. Ako pokažemo ovakve igre, ostanak neće biti problem – kazao je Buljat.

Kakav je osjećaj bio opet igrati na Poljudu?

- Ovdje sam proveo pola karijere. Uvijek se lijepo vratiti.

Hoće li Hajduk izboriti Europu?

- Nadam se tome, nitko neće biti sretniji od mene. Ipak sam veliki hajdukovac, tu sam proveo šest godina. Emocije su velike. Nadam se da ću dočekati da Hajduk osvoji titulu prvaka i da svi jedan dan napunimo Poljud i taj naslov proslavimo kako treba! - poželio je Buljat.

Izdvojeno

14. srpanj 2020 10:59