StoryEditor
Domaći nogometbez operacije

Neće ga biti na listopadskom okupljanju reprezentacije: Rebić zbog iščašenja lakta propušta Švicarsku, Švedsku i Francusku

Piše Hina
28. rujna 2020. - 16:55
Miguel Medina/AFP

Napadač Milana Ante Rebić zbog iščašenja lijevog lakta neće biti na raspolaganju izborniku hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću za tri utakmice u listopadu, prijateljsku protiv Švicarske (7.10). te dvoboje u Ligi nacija protiv Švedske (11.10.) i Francuske (14.10.).

- Inicijalni pregledi ukazuju da nema koštanih, već su u pitanju samo mekotkivna oštećenja, što upućuje da će liječenje biti konzervativno i da nije potreban operativni zahvat. Na žalost, Ante neće biti na raspolaganju izborniku Daliću za predstojeće akcije budući da najkraći oporavak od ozljede ovakvog tipa traje dva ili tri tjedna. U stalnom smo kontaktu s liječničkom službom Milana i pažljivo ćemo pratiti tijek Rebićevog oporavka - poručio je liječnik hrvatske nogometne reprezentacije Zoran Bahtijarević.

Rebić se ozlijedio tijekom nedjeljnog prvenstvenog ogleda protiv Crotonea.

Za sada još nije poznato hoće li izbornik Dalić umjesto Rebića pozvati nekog drugog igrača, a pretpozive za listopadsku akciju dobili su Mislav Oršić, Mijo Caktaš i Kristijan Lovrić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

01. ožujak 2021 23:19