StoryEditorOCM
Domaći nogometnezdovoljstvo

Navijači Dinama bijesni na najnoviju odluku s Maksimira: ‘Ekipa, jeste za ovo palili baklje ispred Sheratona?‘

Piše Sport SD
27. lipnja 2023. - 18:17

Dinamo je ovoga utorka objavio da kreće s prodajom godišnjih ulaznica za sljedeću nogometnu sezonu. Na svojim su stranicama obznanili kako će godišnja ulaznica svakom tko je posjeduje omogućiti ulazak na baš svaku domaću utakmicu Modrih do lipnja sljedeće godine. Uključuje to HNL, domaći Kup te sve europske utakmice pod okriljem UEFA-e. Prva utakmica nove sezone je Superkup protiv Hajduka koji je na rasporedu 15. srpnja, prenose Sportske novosti.

Objavili smo već ranije, a tako je i bilo, cijene godišnjih ulaznica nisu previše razveselile navijače s obzirom na činjenicu da su znatno skuplje no prijašnjih sezona.

Naime cijena godišnje ulaznice za tribinu sjever dolje iznosit će 150 eura, dok će svi oni koji će okršaje željeti gledati sa donje zapadne tribine morati izdvojiti 350 eura. Članovi Dinama imat će popust pa će za sjever dolje morati izdvojiti 120 eura, a za zapad dolje 350 eura.

Usporedbe radi prošle sezone sjever dolje je koštao 700 kuna ili 92 eura, dok je zapad dolje iznosio 1800 kuna što bi danas vrijedilo 238 eura.

Ovo su samo neke od reakcija navijača:

- Krajnji bezobrazluk.

- Narodni Dinamo, ljubav je izgleda jednosmjerna.

- Ova nova uprava Dinama je pravo s**nje. Em nisu u stanju dovesti pravo pojačanje, em dižu cijene za duplo skoro.

- Jeste li za ovo palili baklje ispred Sheratona? Šimić i Barišić bit će grobari Dinama!

To su dakle, samo neke od reakcija komentatora na našoj Facebook-objavi u kojoj smo plasirali vijest o Dinamovim godišnjim ulaznicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 23:34