StoryEditor

Mourinho: Borit ćemo se do posljednjeg trenutka za Rooneyja

Piše PSD.
9. kolovoza 2013. - 13:24
Menadžer Chelseajevih nogometaša Jose Mourinho ustrajan je u namjeri da na Stamford Bridge ljetos dovede napadača Manchester Uniteda Waynea Rooneyja. Dosad je Chelsea za Rooneyja na Old Trafford poslao dvije službene ponude koje su glatko odbijene. No, Mourinho je svjestan Rooneyjeve želje za odlaskom i nije se spreman povući.

- Nismo trenutno u Engleskoj i ne znamo svaki detalj, ali znamo da stvari radimo na ispravan način. Poslali smo ponudu i Manchester United je reagirao, pa sada moramo vidjeti što će biti. Ne možemo napraviti više od onoga što radimo sada – rekao je Mourinho, čija će momčad američku predsezonsku turneju zaključiti utakmicom protiv Rome.

- Radimo stvari na legalan način, slanjem službene ponude klubu, bez razgovora, komentara ili direktnih kontakta s igračem. Radimo sve na etički način, pa ćemo vidjeti hoće li se što promijeniti. Nema vremenskog ograničenja i imamo napadača u našoj momčadi. Identificirali smo igrača kao nekog koga bismo voljeli imati u našim redovima. Radimo sve na etički način i radit ćemo to do posljednjeg dana.

U međuvremenu je portugalski stručnjak odbacio ideju o mogućoj prodaji Davida Luiza Barceloni koja je ponudila 40 milijuna eura za brazilskog stopera.

- Moj savjet za njih bi bio da potraže drugog igrača jer samo gube vrijeme. Ne želimo izgubiti naše najbolje igrače. Nema šanse.TS
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. studeni 2021 06:13