StoryEditorOCM
Domaći nogometvelika tragedija

Mladi splitski nogometaš preminuo nakon prometne nesreće u Stobreču, bivši klub se oprostio od njega emotivnom objavom

Piše SPORT SD
15. ožujka 2024. - 10:07

Šimun Šolić, mladi nogometaš NK Orkana iz Dugog Rata, sinoć je sudjelovao u prometnoj nesreći u Stobreču, a nažalost sada je stigla tužna vijest da je podlegao ozljedama.

Od njega su se oprostili iz njegovog bivšeg kluba RNK Splita objavom:

‘Naš dragi Šimun, momak nasmijana i vedra lica, izgubio je bitku sa životom u prometnoj nesreći koja se sinoć dogodila. Za RNK Split igrao je četiri godine, a nedavno se ponovno produžio Splitovoj svlačionici gdje su ga svi obožavali upravo zbog njegovog vedrog duha i topline koju je imao u sebi Šimune naš, prerano si nas napustio, trebao si igrati još utakmica, ali život je htio drugačije. Zauvijek u našim srcima. Tvoj RNK Split‘, objavili su.

Podsjetimo, sinoć oko 22.15 sati u Stobreču, u Ulici svetog Lovre, dogodila se prometna nesreća u kojoj je motocikl izletio van kolnika. Policija je objavila da je drugi sudionik nesreće zadobio lakše tjelesne ozljede te je zamolila svjedoke da se jave.

"U cilju rasvjetljavanja svih okolnosti koje su prethodile navedenom događaju, pozivamo svjedoke prometne nesreće, kao i sve osobe koje imaju korisnih saznanja o navedenom događaju, da se jave osobno u Postaju prometne policije Split ili na broj telefona: 021/ 504-010, 021/ 504-036", apeliraju u policiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 06:37