StoryEditorOCM
Domaći nogometma jel‘ moguće?

Mate Biljarist doživio neviđeno poniženje na Poljudu: ‘Ne bi mi to Šuker nikada napravio.‘ Krenula je i peticija

Piše SPORT SD
26. ožujka 2023. - 16:47

Mnogi su ostali izenađeni kada nisi vidjeli Matu Lončara, poznatijeg kao Mate Biljarist, na netom odigranoj utakmici u Splitu između reprezentacija Hrvatske i Walesa. Brzo se saznao razlog: nije uspio doći do ulaznice za ložu, a sve ostalo je za njega je ‘devalvacija‘.

"Nažalost, iz nekih tehničkih razloga samo znanih mom poznaniku gospodinu Kustiću nije mi uspio osigurati ulaznice za B ložu.U stvari dvije: za mene i za mog sina. Vjerojatno je bila veća potreba za neke druge ljude. Od 1973. godine, otkad pratim nogomet i Hajduka, uvijek sam bio u ložama.

Očigledno se to nije moglo ispoštovati, makar je to Kustić obećao. Da je gospodin Šuker, to on bi mi to priuštio", rekao je za Mate te dodao: "Ostaje mi televizija. Na običnu tribinu ne mogu jer to bi bila devalvacija. Kada devalvira valuta, onda je to kolaps. To neću priuštiti nikome pa ni sebi".

Na platformi ipetitions, k tome, ‘osvanula‘ je danas peticija naziva ‘Hoćemo Lončara u ložama diljem svijeta‘. Peticiju možete potpisati OVDJE.

Mate Biljarist tvrdi da je u svom životu posjetio 110 zemalja svijeta, te da je čest gost na najvećim sportskim zbivanjima.

image

Mate Bilijarist

Screenshot Onnetwork/
image

Mate Bilijarist

Screenshot Onnetwork/
image

Mate Bilijarist

Screenshot Onnetwork/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2023 01:14