StoryEditorOCM
Domaći nogometturnir u portugalu

Marijan Budimir zauzeo je Jarnijevo mjesto, sada je izabrao igrače, evo tko igra presudne utakmice

Piše SPORT SD
19. ožujka 2024. - 13:22

Izbornik mlade hrvatske U-17 reprezentacije, Marijan Budimir, objavio je popis igrača za nastup u elitnom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, u okviru kojega će Hrvatska u Portugalu igrati protiv Njemačke, Portugala i Republike Irske, objavio je HNS.

Na Budimirovom popisu našli su se sljedeći igrači: Antonio Rajić (Dinamo), Adrian Hrvojević (Chicago), Noa Godec (Lokomotiva), Karlo Pajsar (Dinamo), Marko Zebić (Dinamo), Lovro Kitin (Rijeka), Ljubo Puljić (Bayern), Kristian Mandić (Eintracht), Duje Milišić (Hajduk), Dukan Ahmeti (Istra 1961), Anđelo Šutalo (Dinamo), Tomas Baković (Dinamo), Roko Vojvodić (Hajduk), Patrice Čović (Hertha), Bruno Durdov (Hajduk), Luka Vrzić (Gorica), Mislav Ćutuk (Dinamo), Ivan Barić (Osijek), Anes Huskić (Lokomotiva), Patrik Marić (Slaven Belupo).

Hrvatska U-17 reprezentacija otvorit će nastup u elitnom kolu protiv Njemačke 20. ožujka u 11 sati, drugu utakmicu igra protiv Portugala 23. ožujka u 16 sati, a treću protiv Republike Irske 26. ožujka u 11 sati.

"Maksimalno smo odradili tri zajednička treninga prije odlaska u Portugal, nemamo ni vremena ni prostora mijenjati puno u načinu igre, dodali smo samo neke taktičke sitnice. Skupina je vrlo teška, očekuju nas zahtjevne utakmice, ali dobro ćemo se pripremiti i nadam se da uz malo sreće možemo ostvariti plasman na Europsko prvenstvo. Imamo određenih problema s izostancima, odlučili smo pozvati i neke mlađe igrače, ali siguran sam da će svi koji dobiju priliku biti na razini i odgovoriti zahtjevima ovih važnih utakmica”, rekao je izbornik Marijan Budimir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:29