StoryEditor
Domaći nogometjunak velike pobjede

Mandžukić: Ovo nije istina, nije normalno. Ovo je čudo! Bili smo kao lavovi i takvi ćemo biti i u finalu!

Piše SN
12. srpnja 2018. - 01:43
hrvatska_engleska177-110718

Nismo mogli bez drame, ali isplatilo se gubiti živce! Hrvatska je u drami nad dramama nakon produžetaka srušila Englesku (2:1) i izborila povijesno finala Svjetskog prvenstva u kojem nas ove nedjelje s početkom u 17 sati čeka repriza polufinala iz '98 i novi okršaj s Francuskom koja je još jučer srušila Belgiju.

Nakon velike pobjede se naciji obratio Mario Mandžukić, jedan od najvećih junaka ovog trijumfa i strijelac pobjedničkog pogotka iz 109. minute susreta.

Još onako vruć i opijen srećom Mandžo je stao pred kameru, i zablokirao.

"Ja ne znam ša da kažem. Ovo nije istina, ovo nije normalno. Mi još nismo svjesni šta smo napravili. Ne znam..., stvarno ne znam ", govorio je šokirani Mandžo.

Trebalo mu je tridesetak sekundi da se pribere i shvati što se dogodilo.

"Nismo ni svjesni što smo napravili. Ovo je čudo. Ovo samo mogu velike momčadi, biti ovako hrabri protiv Engleske koja je danas povela. Igrati ovakav turnir sa srcem. Vidite, gori sve! Vjerujem da je u Hrvatskoj, ali i drugim zemljama fešta. I neka je!"

Gol karijere u ovakvoj utakmici?

"Pa ja sam zadovoljan sa svim svojim igrama do sada. Volim ovakve utakmice, pa možda tu malo više iskačem. Nema veze, najbitnija je ekipa."

Sad Francuska?

"Uživamo, igramo nogomet. Bili smo kao lavovi i takvi ćemo biti i u finalu."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

18. rujan 2020 19:22