StoryEditor
Domaći nogometriječ trenera

Lokomotiva je namučila Bijele, ali nije uspjela doći do bodova: ‘U drugom poluvremenu smo ih ‘izdominirali‘ i možemo žaliti za propuštenim prilikama‘

Piše S. A.
8. veljače 2020. - 20:23
Nikša Stipaničev/Arhiva/Hanza Media

Goran Tomić, trener Lokomotive opet nije uspio u Poljudu doći do bod(ova) protiv Hajduka, ostala mu je tek satisfakcija da ih je propisno namučio, doduše samo u finišu, ali napeto se živjelo, riječ napeto koristio je i Tudor:

- U drugom poluvremenu Hajduk je teško živio, a u prvom dijelu smo podbacili. Bili smo previše impresionirani i koliko god spremate igrače kad igrate u Poljudu, ne može se taj efekt izbjeći. Scena je prevelika, ugođaj jedinstven. I epilog je bio da se dugo nismo mogli sastati s loptom i bilo je pitanje trenutka kad ćemo primiti gol. Ali smo ih u drugom poluvremenu "izdominirali" i možemo žaliti za propuštenim prilikama – rekao je Tomić.

Što ste rekli igračima na poluvremenu, kako su to ipak digli glavu?

- Da biste zaprijetili Hajduku morate znati sačuvati loptu u napadu. Podigli smo ritam i Hajduk je teško živio. Velika je šteta što nismo poentirali. Hajduk je u prvom dijelu bio brži, bolji i jači, a mi bolji u drugom dijelu.

Kastratija stalno najavljujemo, bau-bau, a za njega  je Poljud tabu-tabu?

- Lirim ima 21 godinu i može se očekivati da bude impresioniran atmosferom. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. studeni 2020 18:30