StoryEditorOCM
Domaći nogometPODRŠKa HAJDUKU

Legende Dinama: Sramimo se činjenice da većina anomalija u našem nogometu vuče korijenje iz našeg kluba

Piše PSD.
26. studenog 2014. - 12:53
Legende Modrih, Dario Šimić, Tomo Šokota, Silvio Marić i Igor Bišćan , koji već neko vrijeme vode borbu protiv Dinamove vrhuške, osvrnule su se na posljednja događanja u hrvatskom nogometu i kazali nekoliko riječi o otkazanom derbiju prošle subote - prenosi Jutarnji list.

'Posljednji događaji su dokaz da su se obistinile naše crne slutnje i predviđanja da će situacija koju imamo u našem klubu 'metastazirati' na HNL i HNS. Mi kao dinamovci se sramimo činjenice da većina anomalija u našem nogometu vuče korijenje iz našeg kluba Dinama.

Pedeset tisuća građana i navijača koji su potpisali našu peticiju, kojom tražimo promjene u Dinamu, jasno je dalo do znanja što misli o tome, a već tradicionalno prazne tribine maksimirskog stadiona su dokaz da naš klub već dugo ne poštuje pozitivne vrijednosti koje su se godinama vezale uz njegovo ime i ime našeg grada.

Pravi dinamovci oduvijek su se borili za poštenje i iz tog razloga se pridružujemo našim sportskim rivalima iz Splita kao i svim drugima koji na demokratski način našem nogometu nastoje vratiti dignitet i dostojanstvo.'

jl
foto: damir krajač / cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. lipanj 2023 00:28