StoryEditorOCM
Domaći nogometNAKON EURA

Kustić otkrio: ‘Zlatko Dalić ostaje izbornik Hrvatske!‘; Rekao je i što očekuje s Modrićem

Piše SN
26. lipnja 2024. - 20:39

Hrvatska nogometna reprezentacija se remijem protiv Italije (1:1) u posljednjem susretu natjecanja po skupinama oprostila od Eura u Njemačkoj, a jedno od glavnih pitanja bilo je hoće li Zlatko Dalić ostati za kormilom Vatrenih?

Izbornik je na konferenciji za tisak dan nakon susreta preuzeo odgovornost, ali bez obzira na ovaj neuspjeh predsjednik HNS-a Marijan Kustić je u razgovoru za Dnevnik Nove TV otkrio kako Dalić i dalje ima podršku saveza, prenose Sportske novosti.

Kustić je priznao kako je ‘bol prisutna, ali kako treba dignuti glave i krenuti dalje‘, a potom i otkrio gdje su Vatreni prokockali svoju priliku.

- Teško je kad dobijete gol u nadoknadi. U utakmici s Albanijom, u prvom poluvremenu, pokazali smo da želimo tri boda. Ali, drugo poluvrijeme, nažalost, primili smo taj gol u 95. minuti. Nakon svega smo se vratili protiv Italije i odigrali sjajnu utakmicu, ali nažalost u 98. minuti, u zadnjoj sekundi što bismo rekli dobili gol. To jako boli - rekao je Kustić.

Što će biti s izbornikom Dalićem?

- On je izbornik i ostat će izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije. Razgovarali smo i dali si ruke. Ostaje, mogu ekskluzivno otkriti.

Luka Modrić?

- Nadam se da će biti ovdje, da će nastaviti nositi traku u Ligi nacija i na Svjetskom prvenstvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 20:40