StoryEditorOCM
Domaći nogometneredi u osijeku

Krvavi sukob hrvatskih i poljskih navijača, ima i uhićenih, u blizini bio i bivši trener Rijeke

Piše Dražen Antolić/SN
8. rujna 2024. - 19:56

Loše vijesti stižu iz Osijeka uoči utakmice 2. kola Lige nacija između Hrvatske i Poljske na Opus Areni koja počinje u 20.45. Neslužbeno doznajemo da je na šetnici kraj Drave, nedaleko od Hotela Osijek u kojem je boravila hrvatska reprezentacija, skupina od pedesetak mlađih navijača hrvatske reprezentacije napala manju skupinu poljskih navijača.

Došlo je do fizičkog obračuna, do žestoke tučnjave u kojoj je bilo i krvi, no policija je brzo intervenirala i spriječila još teži sukob. Ima uhićenih, a iz policije najavljuju da će kasnije objaviti detalje o njihovom broju te o svim detaljima sukoba.

Po neslužbenim informacijama, sukobu je kako to obično biva u navijačkom svijetu, kumovao alkohol. U isto vrijeme je naša je reprezentacija bila u Hotelu Osijek i oni o tome ništa nisu znali.

I jedna zanimljivost. Upravo u trenutku dok su se navijači mlatili na šetnici, u neposrednoj blizini je prošao bivši trener Rijeke i Gorice Željko Sopić. Od svjedoka saznajemo da na njega nitko od navijača nije obraćao posebnu pažnju, te da je, barem kad je popularni Sopa u pitanju, sve prošlo bez problema.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. rujan 2024 20:01