StoryEditorOCM
Domaći nogometPrometno u šibeniku

Krenula čistka na Šubićevcu! Otišla trojica nogometaša koji su imali skromnu minutažu

Piše Krešimir Gulin/Šibenski
8. prosinca 2023. - 14:16

Tek što je završio jesenski dio sezone, zahuktao se ‘mercato‘ na Šubićevcu. Praktički, počela je doselekcija o kojoj je u završnici sezone govorio trener Mario Carević, piše Šibenski. 

Doduše, do sada se radi isključivo o odlascima. Naime, prva trojica nogometaša uzela su papire i napustili Šibenik. Radi se o nogometašima koji su imali vrlo malu minutažu u prvom dijelu sezone.

To su veznjak Roko Ivanković, koji je ljetos stigao iz Kustošije, zatim lijevi bočni Mihael Rovis koji je došao iz Istre te ofenzivni veznjak Roko Brajković.

Potonji je igrao najviše kod Carevića, zabio i jedan zgoditak- protiv Jaruna, no očito se nije dovoljno nametnuo. Ostala dvojica dobila su baš ‘mrvice‘, premda su na Šubićevac stigli s nelošim referencama.

Za očekivati je kako će idućih dana prijelazni rok krenuti i u suprotnom smjeru. Odnosno, da će biti i dolazaka. Prema neslužbenim informacijama na Šubićevac bi trebala doći najmanje dvojica igrača provjerene kvalitete.

Opet se počelo šuškati o izlaznom transferu Stefana Perića, ali je dobra vijest da bi za proljetni dio sezonetrebao biti spreman stoper Kemal Osmanković.

Budući da su u trenažnom procesu Delić, Đira i Pavičić, na proljeće bi trebali biti u punoj formi i dobra pojačanja za Carevićevu momčad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:19