StoryEditorOCM
Domaći nogomet‘rastanak je blizu‘

Kohorta uputila poziv svim navijačima Osijeka: ‘Vrijeme je za mobilizaciju, dolazi nam omraženi protivnik‘

Piše SPORT SD
5. svibnja 2023. - 10:04

Dinamo ovaj vikend gostuje u Gradskom vrtu nakon osvajanja naslova prvaka, a Osijekova navijačka skupina Kohorta objavila je priopćenje u kojem poziva sve simpatizere Osijeka da dođu u Gradski vrt. 

"Ostalo je još dvije domaće utakmice do kraja sezone, a to znači da nam je rastanak od našeg Gradskog Vrta jako blizu. Krajnje je vrijeme za mobilizaciju, u nedjelju dočekujemo Dinamo, posljednji put na Gradskom Vrtu. Vrijeme je da napunimo Gradski Vrt i na dostojanstven način se oprostimo od njega. Prošlo je 43 godine od 1980. godine kada je sagrađen Gradski vrt. Brojne generacije su odrasle na njemu, pružio nam je brojne uspomene, trenutke koje ćemo pamtiti do groba. Koliko isplakanih suza, proslavljenih golova, povika sudcima, slavlja nakon utakmica, golova u ključnim trenutcima nam je pružio Gradski Vrt, vrijeme je da mu se odužimo na dostojanstven način.

Osijek je zaredao dvije pobjede, a ovo je ključna utakmica da se odvojimo od ostalih konkurenata u borbi za Europu. Zato je bitan svaki dlan, svaki glas, svaki pljesak i udarac bubnja, zovi sve! Osijek nas treba, Gradski Vrt nas zove. Dolazi nam omraženi protivnik, najveći rival. Nema opravdanja za izostanak sa stadiona. Tko zna što ćeš propustiti ako se u nedjelju ne pojaviš na Gradskom vrtu? Ovo će nam možda biti jedan od posljednjih delirija sa istoka, gromoglasne pjesme, možda posljednji gol za pobjedu u 90+ minuti? Takvi se trenutci ne propuštaju, svaki pravi navijač živi upravo za te trenutke. Tu emociju se ne može doživjeti ispred televizora, u birtiji, tko zna gdje... Samo na stadionu! Dođi i doživi nove uspomene koje ćeš spremiti u riznice sjećanja.

Vrijeme je da se ujedinimo svi, stara i mlada generacija. Vrijeme je da maknemo sve razmirice sa strane jer sada je najbitnije da budemo složni, samo tako možemo uspjeti. Ticket point na stadionu radi svaki dan do nedjelje od 10-18h, odi po svoju kartu što prije i osiguraj svoje mjesto na istoku. Zovi sve! Obavezno ponesi šal! Tko nema šal moći će ga kupiti ispred stadiona na našem štandu s rekvizitima. Osječani, Slavonci, vrijeme je za buđenje! Čeka nas povijesni trenutak!", stoji u objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 18:43