StoryEditorOCM
Domaći nogometbravo, mario

Kaštelani se zahvalili hrvatskom reprezentativcu, nije zaboravio gdje je napravio prve nogometne korake

Piše Sport SD
13. srpnja 2023. - 09:17

Nogometni klub GOŠK iz Kaštel Gomilice objavom na društvenoj mreži zahvalio se hrvatskom reprezentativcu Mariju Pašaliću na pomoći, završen je projekt zamjene podloge na terenu s umjetnom travom, zamjena podloge u cageball-u te izgradnja poligona s umjetnom travom koji je namijenjen za treninge škole nogometa.

- Poštovani članovi, navijači, roditelji i svi Vi koji pratite Naš klub, zadovoljstvo nam je predstaviti  novi veliki infrastrukturni zahvat unutar Našeg i Vašeg sportskog centra. Zahvaljujući našem Mariu Pašaliću, njegovom bratu Toniu i cijeloj njihovoj obitelji završen je projekt zamjene podloge na terenu s umjetnom travom, zamjena podloge u cageball-u te izgradnja poligona s umjetnom travom koji je namijenjen isključivo za treninge naše škole nogometa.

- Svi zidovi uz navedene terene dobili su dodatnu gumiranu zaštitu te je stup rasvjetnog reflektora na poligonu s umjetnom travom također zaštićen. Ovaj infrastrukturni zahvat uvelike podiže razinu Našeg kluba te omogućava daljnji rast i napredak cjelokupne škole nogometa.

- Ovim putem se želimo još jednom zahvaliti našem Mariu, što je po tko zna koji put pokazao da nikad nije zaboravio klub u kojem je napravio prve nogometne korake i što nam je omogućio dodatne resurse za rad škole nogometa, te se nadamo da ćemo u nadolazećim godinama nastaviti odgajati vrhunske nogometaše i sportaše za boljitak cjelokupnog nogometa u Hrvatskoj!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 22:53