StoryEditor

Kapetan je stigao: Vatreni su danas radili i neke konkretnije stvari, iako još postoje upitnici oko početne postave

Piše Dražen Antolić/SN
5. listopada 2021. - 19:32

Luka Modrić priključio se ekipi, no Zlatko Dalić ipak nije imao na treningu kompletan kadar. Mislav Oršić osjetio je gležanj te je pošteđen, nisu htjeli riskirati da ne dođe do ozbiljnije ozljede. Dinamov ofenzivac tako nije radio s momčadi.

Kapetan Modrić je u ponedjeljak došao nešto kasnije pa nije stigao do treninga u 19 sati, a pridružio se i naknadno pozvani vratar Simon Sluga., pišu Sportske novosti

Nakon regeneracije u ponedjeljak, Vatreni su drugog dana okupljanja radili i neke konkretnije stvari, iako još postoje izvjesni upitnici oko početne postave. Utorak i srijeda jedini su zapravo dani za taktičke vježbe jer u četvrtak sigurno neće to činiti na Larnaci, gdje ih mogu pratiti domaći ljudi.

Trenirali su na Hitrec-Kacianu, na kojem je dobar travnjak i kvalitetni uvjeti. Filip Uremović i dalje radi s maskom, on je masku na licu imao još u rujnu zbog jedne ozljede, a eto nosi je i sada. U HNL-u navikli smo u takvom izdanju gledati Rijekina stopera Krešića.

Igrači na Maksimiru imaju potpuni mir, medijski djelatnici smiju biti na treningu samo petnaest minuta, ljudi iz osiguranja dovode ih i ispraćaju, sve po striktnom protokolu. Šef sigurnosti Miroslav Marković nema previše posla...

item - id = 1132682
related id = 0 -> 1142975
related id = 1 -> 1095079
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. siječanj 2022 00:28