StoryEditorOCM
Domaći nogometraspad sistema

Kaos u Maksimiru se nastavlja: Dario Šimić podnio neopozivu ostavku

Piše Davorin Olivari/SN
10. listopada 2023. - 19:57

Dario Šimić više nije u Dinamu! Na sjednici Izvršnog odbora maksimirskog kluba održane u utorak, na koji su bili pozvani i svi članovi Uprave skupa s predsjednicom Vlatkom Peras, Dario Šimić je podnio neopozivu ostavku!

Tako je, eto, završila njegova kratka karijera u plavom klubu, na mjestu člana Uprave zaduženog za sportsku tematiku. Očito mu je prekipjelo, nije više mogao trpjeti da je proglašavan krivcem za sve negativne stvari koje su se događale u Maksimiru otkako je nakon one ožujske Skupštine ušao u plave dvore. Međutim, znalo se od prvog dana da je Šimić zapravo “neželjeno dijete”, izabran je zapravo samo da se kozmetički zatvori ona priča o demokratizaciji Dinama, novom Statutu..., pišu Sportske novosti.

Predstavio se javnosti kao čovjek koji će imati bitnu ulogu u klubu, koji će imati apsolutnu vlast, koji će odlučivati o svemu u sportskom sektoru. Međutim, tome nije bilo tako, niti je imao apsolutnu vlast, nije samostalno mogao donositi odluke, imao je veliku oporbu, ne samo od predsjednice Uprave Vlatke Peras. Onda je stigao i taj nesretni ljetni mercato za Dinamo koji je odrađen jako loše, dovedeni su igrači koji nisu bili pojačanja, ne samo to, neki nisu bili niti za prvu momčad. On je doveo i Igora Bišćana, bivšeg trenera, koji je dobio otkaz, na kraju mu je i sam Šimić okrenuo leđa. Danas više nitko od njih nije u klubu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 10:00