StoryEditorOCM
Domaći nogomet‘modri‘ su zagrizli

Kaneko je izmučio obranu Hajduka, a Fabrizio Romano sada je objavio: Dinamo je pred dovođenjem još jednog Japanca

Piše Sport SD
20. prosinca 2023. - 10:23

Fabrizio Romano, najpouzdaniji novinar kad su u pitanju nogometni transferi, objavio je na društvenim mrežama kako su iz Dinama zainteresirani za još jednog japanskog igrača - Daikija Hashioka.

U Maksimiru su očito zadovoljni kako se predstavio Takuro Kaneko, koji je posebno zadivio u zadnjoj utakmici domećeg prvenstva u kojoj je dobro namućio obranu Hajduka te je bio jedan od najraspoloženijih igrača "modrih". A sada iz zagrebačkog kluba traže još jedno pojačanje iz Japana, odnosno iz belgiskog Sint-Truidena za koji trenutačno nastupa Hashioka.

- Daiki Hashioka, bočni nogometaš Sint-Truidena, ima nekoliko opcija za transer u siječnju. Žele ga Dinamo i PAOK, ali Hashioka želi u neku od liga Petice, objavio je Fabrizio Romano uz fotografiju japanskog nogometaša i njegovog novog agenta.

Hashioka igra na poziciji desnog bočnog što može značiti da će klub u zimskom prijelaznom roku napustiti Sadegh Moharrami, za kojeg se pisalo da je na izlaznim vratima.

Hashioka je u Belgiju stigao 2021. godine iz Urawa Red Diamondsa te odigrao 88 utakmica, zabio dva gola i skupio 13 asistencija. Upisao je i sedam nastupa za japansku reprezentaciju.  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 09:46