StoryEditor
Domaći nogomet'BIJELIMA SAM OSTAVIO ŠEST MILIJUNA EURA, A SADA...'

Kalinić: Hajduk ne može u utrku s Dinamom s ovakvom momčadi

Piše PSD.
23. travnja 2012. - 11:05
Nikola Kalinić složio je akciju za jedanaesterac u subotu u Dnjipropetrovsk Areni u utakmici 28. kola 1. ukrajinske lige Dnjipro - Obolon (2:2). Petom je asistirao Žožuli nad kojim je potom napravljen prekršaj.

Ali Kalinić nije dobio loptu za kazneni udarac, na bijelu točku postavio ju je Konopljanka.
- Pitao sam ga “hoćeš li”, potvrdno je odgovorio. Nisam se htio gurati, vidio sam da je raspoložen - pričao nam je Kalinić u nedjeljno jutro dok smo sjedili u restoranu Porto Maltese, njegovom omiljenom restoranu u Dnjipropetrovsku.

Raspoložen je i Kalinić premda nije postigao pogodak ovog proljeća.
- Sjajno sam krenuo, osjećao sam se odlično. Forma momčadi je rasla cijelu jesen. Ali na proljeće smo ušli u silaznu putanju. Pogodila me i lakša ozljeda, pa stanka zbog četiri žuta kartona. Tri utakmice nisam igrao, ali opet bilo je prilika za pogodak.

Ima li Kalinić temelja vjerovati da će se njegovo ime naći na popisu za Euro 2012. Ali ne može reći “sigurno sam unutra”.
- To može jedino izbornik kazati, ali ja nikako. Vjerujem da ću biti dio reprezentacije, nadam se da će biti mjesta za mene.

U subotu je Dnjipro odigrao utakmicu koja će se brzo zaboraviti, ali barem nisu izgubili poput Hajduka.
- Nisam vjerovao da se može od Lučkog izgubiti. Međutim, teško je meni to komentirati kada nisam gledao utakmicu. Loše zvuči, to nije sporno, ali premalo igrača poznajem iz sadašnje momčadi. Promijenio se Hajduk, mlada je to momčad i trebat će puno vremena. Vjerojatno i više nego što se u prvi trenutak mislilo. U utrku s Dinamom ne može se s ovakvom momčadi. Šteta, kada se samo sjetim kakav je bio Hajduk prije nepune tri godine kada sam odlazio u Blackburn. Ako ništa drugo, napravio sam rekordni transfer, Hajduku ostavio gotovo šest milijuna eura. Kako se u tako kratko vrijeme sve spustilo. Čitam, nema plaće. Žalosti me takva situacija.


SN
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. kolovoz 2021 18:01