StoryEditorOCM

Kakav rođendanski dar je sebi poklonio, pogledajte Modrićevu majstoriju protiv Poljske

Piše Sport SD
9. rujna 2024. - 07:22

Hrvatska je u 2. kolu skupine A1 Lige nacija na Opus Areni u Osijeku pobijedila Poljsku rezultatom 1:0, strijelac je bio kapetan Luka Modrić.u 51. minuti iz slobodnog udarca. Kakav gol večer uoči 39. rođendana, slobodni udarac iskosa s lijeve strane s 18 metara pogodio je  sam gornji kut nemoćnog poljskog vratara Lukaša Skorupskog.

Video pogledajte Modrićeve majstorije pogledajte OVDJE.

- Dobili smo utakmicu, a Luki je sutra rođendan, pa smo malo slavili u svlačionici. Luka je sam sebi dao poklon, onaj sjajan gol, a momčad mu je poklonila pobjedu. Hrvatska je bila sjajna, šteta što nije bila uvjerljivija pobjeda, koja će nam ipak značiti puno. Djelovali smo moćno i jedva čekam da se oporave neki igrači. Promjene su bile dobre. Nastavit ćemo s ovim sustavom, kazao je izbornik Zlatko Dalić.

Luka Modrić bio je vrlo sretan ishodom utakmice.

- Vrlo važna pobjeda, morali smo dobiti zbog samopouzdanja jer smo imali niz od četiri utakmice bez pobjede. Moglo je to rezultatski biti i bolji. Sretan sam što sam nakon dugo vremena savršeno zabio gol iz slobodnog udarca. Bio je i onaj protiv Slovačke, ali tada je bilo puno sreće. Zabio sam tri iz slobodnjaka upravo u ovom gradu, očito mi Osijek leži. U ovim mojim godinama se ne može puno razmišljati, idem utakmicu po utakmicu. Dok god budem ovako uživao na terenu, bit ću tu, a kad osjetim da više nema tog žara, onda ću prestati. Neće me nitko trebati tjerati, zaključio je Modrić, koji je odigrao 180. utakmicu za nacionalnu selekciju i  izjednačio se sa Sergiom Ramosom, dok su ispred njega Cristiano Ronaldo i Leo Messi. 

Danas Luka Modrić slavi 39. rođendan, neka je sretno!

image
Marin Franov/Cropix
image
Marin Franov/Cropix
image
Marin Franov/Cropix
image
Vlado Kos/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 10:51