StoryEditorOCM
Domaći nogometnehumani uvjeti

Junioru Dinama pozlilo na terenu, pozvana je i hitna pomoć. Kome je palo na pamet da se susret igra u 11 sati?

Piše Sport SD
17. kolovoza 2024. - 10:57

Počela je nova sezona juniorskog prvenstva Hrvatske utakmicom između Dinama i Mladosti iz Ždralova i to na Maksimiru kao svojevrsna uvertira za prvenstveni dvoboj Modrih i Šibenika.  Aktualni juniorski prvaci pod vodstvom trenera Ronalda Šiklića su protiv Mladosti slavili 3:1. Strijelci za Dinamo su bili Tomas Baković u 14. minuti, Mislav Ćutuk u 35. minuti i Petar Andrić u 54. minuti. Za goste je počasni gol u 74. minuti zabio Petar Ivančan.

Susret ne bi bio ništa posebno istaknut da ga nije obilježila činjenica da je odigran po gotovo najjačem suncu i da je temperatura u vrijeme igranja bila oko 40 stupnjeva. Lokalni portal Bjelovar.live prenosi da je cijenu nehumanih uvjeta za igranje nogometa platio igrač gostiju, U-18 reprezentativac Luka Rešetar, kojem je nakon utakmice ozbiljno pozlilo tako da je pozvana hitna pomoć.

Trener gostiju Mario Kos je nakon utakmice izjavio:

Ovo je strašno. Po ovom vremenu ne smije se izlaziti, a kamoli igrati nogomet. Mogli smo igrati bilo kada, i u nekom od noćnih termina, ali očito netko nema razumijevanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 21:02