StoryEditorOCM
Domaći nogometemisija stadion

Ivković čestitao Hajduku na jesenskoj tituli pa komentirao HNL-ovo pravilo: ‘To samo nama i BiH pada na pamet‘

Piše Sport SD
4. prosinca 2023. - 07:52

Stručni komentator HRT-ove emisije Stadion Tomislav Ivković sinoć je čestitao Hajduku na jesenskoj tituli pa se osvrnuo na problem odgode utakmica u HNL-u.

- Čestitamo Hajduku na jesenskoj tituli, zasluženo su tu gdje jesu. međutim, Dinamo ima tri utakmice manje, Rijeka jednu, sve je to na pola, nije to sve isto. Volio bih da nema odgađanja utakmica, to je nestvarno, to samo nama i BiH pada na pamet. Ako momčad koja se bori za Europu ne može odigrati tri utakmice tjedno, onda je bolje da ni ne igraju. To je način na koji radiš i na koji se usavršavaš. I jedini mogući način na koji možeš postati još bolji.

- Imamo primjer Rijeke koja je igrala dvije fantastične utakmice s Lilleom i nije odgodila utakmicu. Ispali su uz puno peha, ali su pokazali da mogu. Neka nam to bude put. Gruba riječ da je neregularno, ali da nisu svi imali iste uvjete, nisu, bio je otvoren Ivković. 

Ivković nije jedini, nedavno je i Samir Toplak komentirao odgode utakmica u HNL-u:

- Ove odgode se ne smiju dogoditi u ozbiljnoj ligi, da se dvije utakmice nekog kluba prolongiraju za proljeće. Hio bih čuti argumente da nema termina, termina ima termina. Nema argumenata i nitko me ne može uvjeriti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 14:22