StoryEditor
Domaći nogometnezapamćen interes

Istok i Zapad rasprodani u samo jednom danu, karata nema ni na internetu: u srijedu se prodaju posljednje ulaznice za sjevernu tribinu i to isključivo na blagajnama Spaladium Arene

25. rujna 2019. - 00:00

Prvi dan prodaje ulaznica za susret Hrvatske i Mađarske oborio je sve rekorde, porušio sva očekivanja oko prodaje ulaznica. U redu se čekalo po četiri sata, blagajna je radila i dulje zbog ogromnog interesa, online prodaja je "probila" sve brojke.

HNS je na svojim stranicama i službeno objavio da su tribine Istok i Zapad rasprodane, nema više niti jedne ulaznice, dok je za Sjever ostalo 2000 ulaznica.

Kako stvari stoje u srijedu će biti ponuđen taj posljednji kontingent i to isključivo na blagajni Spaladium Arene, radno vrijeme je od 12 sati, ali nije isključeno da se otvori i malo ranije, stoga svi zainteresirani za uživo gledanje ove utakmice s tribina Poljuda morat će se naoružati strpljenjem i krenuti u red za kupovinu. Jer drugog načina – nema.

Može se zaključiti da su Splićani željno dočekali povratak hrvatske reprezentacije u njihov grad te bi "vatreni" 10. listopada trebali imati sjajnu podršku na tribinama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. rujan 2020 19:19