StoryEditor
Domaći nogometdodatno pojačanje

Igor Bišćan kompletirao stručni stožer, jedan od pomoćnika bit će mu i Dinamova legenda koja će posao obavljati kao volonter

Piše SN
3. listopada 2019. - 18:07

Novi izbornik hrvatske U-21 reprezentacije Igor Bišćan dodatno je pojačao svoj stručni stožer, pišu Sportske novosti.

Nakon što je objavio popis igrača za predstojeću prijateljsku utakmicu s Mađarskom (11.listopada) te onu kvalifikacijsku protiv San Marina (14. listopada), Bišćan je ujedno kompletirao i stručni stožer.

Bišćan objavio popis samo dan nakon stupanja na funkciju, na njemu se našla i dva hajdukovca

Još je od ranije poznato da će mu pomoćnici, kao i u Rijeci, biti Ante Tomić i Renato Pilipović te Vedran Naglić koji je u ulozi trenera za kondicijsku pripremu, a sada je Novi List javio da će Bišćanu kao volonter pomagati i nekadašnji suigrač iz Dinama Mihael Mikić.

- Zahvaljujem rukovodstvu HNS-a na povjerenju i želji koju su pokazali da preuzmem ovu dužnost. Hrvatska je nepresušni izvor velikih talenata i zato se radujem ovom izazovu. Imamo jako dobru generaciju koja može izboriti plasman na Euro, a u njoj sigurno ima igrača za A reprezentaciju. Zajedno sa svojim stožerom, uložit ću maksimum truda da ostvarimo visoke ciljeve - izjavio je još prije dva dana na predstavljanju novi izbornik mlade reprezentacije.

#IGOR BIŠĆAN#MIHAEL MIKIĆ#HRVATSKA NOGOMETNA U-21 REPREZENTACIJA

Izdvojeno

07. srpanj 2020 03:33