StoryEditorOCM
Domaći nogometposlali priopćenje

Hrvatska udruga ‘Nogometni sindikat‘: ‘Zbog sve većeg broja poziva igrača HNK Rijeka, izražavamo zabrinutost zbog pokušaja uvođenja prakse koja se davno prestala koristiti‘

Piše SPORT SD
24. studenog 2022. - 14:08

Hrvatska udruga "Nogometni sindikat", tijelo koje je osnovano 2010. s ciljem promicanja, razvitka i unaprjeđenja statusa igrača i drugih sudionika u hrvatskom nogometu, oglasilo se o situaciji u HNK Rijeka priopćenjem na svojim društvenim mrežama.

"Zbog sve većeg broja poziva od strane igrača HNK Rijeka, izražavamo zabrinutost zbog pokušaja uvođenja prakse koja se davno prestala koristiti u hrvatskom nogometu. Stav HUNS-a po pitanju kažnjavanja igrača zbog loše izvedbe je jasan. Ustaljena praksa FIFA-ine Komore za rješavanje sporova DRC-a i CAS-a je takva da nema kažnjavanja igrača zbog tzv. subjektivnog kriterija, a to je loša izvedba. HNK Rijeka je jedan od najvećih nogometnih klubova u Hrvatskoj i iskreno se nadamo da će postupati sukladno pravilima, propisima i svojoj tradiciji, te da neće svjesno kršiti odredbe pravilnika i postupati protivno odlukama FIFA DRC-a i CAS-a", stoji u objavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. studeni 2022 14:08