StoryEditorOCM
Domaći nogometSuperSport HNL

HNS odobrio: Posljednjih pet domaćih utakmica Rudeš igra na svom stadionu

Piše hina
26. ožujka 2024. - 19:53

Hrvatski nogometni savez odobrio je prvoligašu Rudešu igranje na svom stadionu te bi trenutačno posljednja momčad s ljestvice posljednjih pet domaćih ligaških utakmica trebala odigrati na njemu.

Ove sezone se Rudeš vratio u elitni razred hrvatskog nogometa, a domaćin je bio u Kranjčevićevoj ulici. Na tom će stadionu Rudeš odigrati još jednu domaću utakmicu, ove subote tamo dočekuje vodeću Rijeku u sklopu 28. kola.

Za igranje na svom stadionu Rudeš mora dobiti i suglasnost od svakog idućeg suparnika kojem je domaćin do kraja sezone.

„S velikim ponosom možemo priopćiti kako su sva naša infrastrukturna ulaganja dobila ‘zeleno svijetlo‘, odnosno, kako ćemo preostale domaće utakmice HNL-a igrati na domaćem terenu, u SC Rudeš. Uz odobrenje i suglasnost klubova koje bi ugostili na našem stadionu. Osim što smo počeli formirati momčad za sljedeće sezone i uređenje našeg sportskog kompleksa dio je vizije kluba, odnosno stvaranje uvjeta kako bi svi naši igrači imali što bolje uvjete za treniranje, samim time i nogometni razvoj“, između ostaloga je službeno obznanio Rudeš.

To bi trebalo značiti kako će Rudeš na svom stadionu do kraja sezone dočekati Osijek 5. travnja, Slaven Belupo 12. travnja, Varaždin 22. travnja, Istru 1961 3. svibnja te Lokomotivu 18. svibnja.

Rudeš je uvjerljivo posljednji na ljestvici te ima samo jednu prvenstvenu pobjedu uz četiri remija i čak 22 poraza. Pretposljednja Istra 1961 ima čak 20 bodova više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 03:20