StoryEditorOCM
Domaći nogometljepljiva situacija

HNS ‘izbacio‘ album sa samoljepljivim sličicama, na naslovnici i jedan hajdukovac; Znači li to ono što mislimo?

Piše Sport SD
19. veljače 2024. - 12:05

Eto, gledaj, navijaj i - lijepi.

Hrvatski nogometni savez izbacio je album sa sličicama povijesnog naziva.

- Hrvatski nogometni savez s ponosom najavljuje izdavanje albuma sa sličicama “Vatreni put”, svojevrsnu enciklopediju hrvatske nogometne reprezentacije i svih uzbudljivih avantura Vatrenih koje smo pratili posljednjih trideset godina - obajvili su na službenoj stranici.

Pojasnili su o čemu se radi.

- Prvi put u povijesti ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu imaju priliku kućnoj biblioteci dodati štivo koje sadrži pregled utakmica, izbornika i igrača kroz godine, počevši od prve utakmice u listopadu 1990. protiv SAD-a pa do nastupa u Ligi nacija 2023. No, ovo nije još samo jedan album sa sličicama već jedinstven, interaktivan album koji priča kako se hrvatska nogometna reprezentacija izgradila do statusa koji danas ponosno nosi. 

image

Album sa samoljepljivim sličicama HNS-a

Hns/

Fotografije u albumu su djelo fotoreportera Radiše Mladenovića, Roberta Beloševića, Siniše Hančića, Matka Biljka i Drage Sopte.

Album "Vatreni put" ima 82 stranice, a u njemu je 370 sličica s jedinstvenim QR kodovima, od toga 74 na holografskom materijalu (52 su zlatne sličice). Na naslovnici su Luka Modrić, Mateo Kovačić, Joško Gvardiol i novopečeni hajdukovac Ivan Perišić. Sve je, naravno, usmjereno prema predstojećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Ako je Perišić na naslovnici, znači li to da ga očekuju i u Njemačkoj?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 17:27