StoryEditorOCM
Domaći nogometvelika nada

Hajduku je donio rekordnu zaradu, ove sezone oduševljava, ali jedan čovjek je ravnodušan: ‘Neće igrati redovno...‘

Piše SN
17. listopada 2024. - 08:51

Luka Vušković ove sezone oduševljava u dresu Westerloa, a dobre igre prenio je i u U21 reprezentaciju. Uz to i golgetersku formu, posve neprirodnu za jednog stopera. U posljednjih mjesec dana stoper iz Splita upisao je tri gola i asistenciju za klub te pogodak za reprezentaciju u nedavnom susretu s Grčkom - pišu Sportske novosti.

Stoga se posljednjih tjedana u belgijskim medijima o Vuškoviću priča samo najbolje, a Fabrizio Romano izvijestio je da je i Tottenham posve zadovoljan Vuškovićevim napretkom u Westerlou. Podsjetimo, hrvatski branič transferom je donio Hajduku rekordnih 11 milijuna eura te bi u Londonu trebao zaigrati od početka iduće sezone. Takve su barem osnovne projekcije, no bivši skautu Tottenhama Bryan King misli da taj film nećemo gledati.

image
Nikša Stipaničev/Cropix

- Došao je iz pristojne sredine, hrvatska liga nije loša. Čini se da napreduje i Spursi ga drže na oku. Međutim, Vušković u Tottenhamu neće igrati redovno - kazao je King za Tottenham Hotspur News, pa dodao da bi u tom scenariju Hrvat možda tražio sreću negdje drugdje.

- Nikad se ne zna, možda postoji zainteresirana strana koja će ga htjeti dovesti. No, pitanje je bi li ga Spursi prodali ako se pokaže da je onako dobar kako ljudi govore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2024 10:02