StoryEditorOCM
Domaći nogometnema kraja drami

Hajduk će ponovno morati prazniti tribine? Osječani bi mogli biti žestoko kažnjeni zbog vrijeđanja sudaca

Piše Dražen Antolić/SN
5. rujna 2023. - 10:39

Trener Osijeka Stjepan Tomas i sportski direktor Ivica Kulešević oštro su napali HNS i suce, govorili su o sramoti i još koječemu nakon poraza od Dinama. Ako ih netko prijavi za kršenje Kodeksa po ponašanju nogometnih djelatnika, bit će na dnevnom redu disciplinskog suca Alana Klakočera.

Prema informacijama kojima raspolažu Sportske novosti, u ponedjeljak ih još nitko nije prijavio. Kakvu bi kaznu mogli dobiti? Novčanu. Razlika može biti u cifri ovisno o težini izgovorenoga, 

Vidjet ćemo i kako će proći igrač Istre 1961 Ante Ercega kojeg je prijavio šef sudaca Bruno Marić zbog izrečenog upravo protiv sudaca.

Na utakmici Hajduk - Istra 1961 u glavu je bočicom od Pelinkovca pogođen igrač gostiju Šveđanin Eric Björkander. Dakako da će Hajduk biti kažnjen, a na Klakočeru je odluka kako. To može biti novčano, ali i pražnjenjem zapadne tribine s koje je stigla bočica.

Kako igrači sjede na klupama sa zaštitom, to se dogodilo jedino kad je i moglo, nakon što su svi igrači gostiju ustali i slavili gol za pobjedu 1:0. U svakom slučaju Klakočer će imati posla...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 19:03