StoryEditorOCM

Gorica potvrdila, Mario Carević novi je trener: Nećemo raditi revoluciju, za tako nešto treba vremena

Piše SN
15. listopada 2024. - 14:12
Split, 061024. Stadion Poljud. HNK Hajduk - HNK Sibenik, utakmica 9. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige. Na fotografiji: trener Sibenika Mario Carevic.Duje Klaric/Cropix

Mario Carević službeno je postao novi trener Gorice. Nakon odlaska iz Šibenika, nastavlja svoju karijeru u SHNL-u, iz Dalmacije je preselio u Turopolje. Klub je objavio službeno priopćenje koje donosimo u cijelosti:

"Gospodin Mario Carević preuzeo je klupu Gorice, a suradnja je dogovorena do 2026. godine.

- Zahvaljujem predsjedniku na ukazanom povjerenju. Kada mi je predstavio dugoročni plan, odmah sam prihvatio jer mi se sviđa način na koji razmišlja. Svjestan sam da nas čeka puno posla i do zime moramo biti stabilni i skupiti što više bodova kako bismo izbjegli opasnu zonu. Vjerujem u ovu momčad i jedva čekam započeti s radom i upoznati igrače i karakterno - naglasio je Carević.

Prvi trening pod vodstvom novog trenera na rasporedu je danas od 15 sati, a prva utakmica ove nedjelje u gostima kod Varaždina.

- Nećemo mi raditi revoluciju, nešto drastično mijenjati jer za tako nešto treba puno više vremena, ali najbitnije da je izvučemo maksimum iz svakog pojedinca i uklopimo to u kolektiv. Nadam se da ćemo osvajati bodove - zaključio je.

Posljednji angažman imao je u Šibeniku, protiv kojeg je Gorica upisala prvu pobjedu ove sezone.

- Gorica je iskoristila svoje šanse u toj utakmici, drugo poluvrijeme su se jako dobro branili i to mi se sviđa. Također, iskoristio bih priliku da se zahvalim i Rajku Vidoviću na svemu što je napravio ranije, znamo se osobno i riječ je o vrhunskoj osobi i treneru.

Uz novog trenera, u stožer Gorice dolaze pomoćni trener Denis Mojstrovič i analitičar Ivan Matovina. Dobro nam došli!", stoji u priopćenju Gorice. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. listopad 2024 18:49