StoryEditor
Domaći nogometnemoguća misija

Ferguson: Želio bih vjerovati da možemo opet kupiti Ronalda, ali on je za nas nedostižan

Piše PSD.
18. studenog 2012. - 14:54

Prije nekoliko dana je Cristiano Ronaldo iz svog Madrida poslao poruku nekadašnjem svom treneru Alexu Fergusonu u Manchester Unitedu - nedostaješ mi.

Naravno da mnogim novinarima nije trebalo niti jedno slovo više, pa da krenu pisati o mogućem povratku Portugalca na Old Trafford. Podsjetimo da je Ronaldo u Unitedu itekako uspješno igrao šest godina, a onda je 2009. godine krenuo put Madrida gdje je i danas.

Svoj komentar je ponudio i Alex Ferguson.

- Želio bih povjerovati da je to moguće, da možemo kupiti Ronalda, ali ništa od toga. Jednom smo uspjeli, ali drugi put je to klasična nemoguća misija. Možete li uopće zamisliti koliko bi novca bilo u igri - rekao je Ferguson i nastavio:

- Ne znam tko bi mogao u ovom trenutku kupiti Cristiana Ronalda. Rusi su možda prvi u redu, ali sumnjam da će on otići u Rusiju. Dok je bio kod nas, shvatio sam da je njegova velika želja igrati za Real. To je bio njegov san. Nama je drago da je jedan prilični dio svoje karijere proveo na Old Traffordu. Bili su to lijepi dani, ali od tada, pa nadalje, on je za nas nedostižan.

                                                                                                                                                                                                   (TS)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. kolovoz 2022 19:52