StoryEditorOCM
Domaći nogometzaletio se

Fabrizio Romano otkrio Perišićeve planove za drugi dio sezone pa se ugrizao za jezik, ekspresno izbrisao objavu

Piše SPORT SD
28. rujna 2023. - 15:39

Ivan Perišić je operiran u Innsbrucku, a na društvenim mrežama je objavio slike s kojih se osjeća optimizam, gotovo da ga opipati možeš.

Nakon uspješne operacije započeo je tako njegov oporavak. Podsjetimo, nastradao je prednji križni ligament. Teška je to ozljeda koja će ga na duže vrijeme udaljiti s terena.

Vijest o Perišićevoj ozljedi i operaciji se pomno pratila u svijetu nogometa, ipak je Ivan svjetska klasa. Njegovo stanje prati i Fabrizio Romano, o čijem renomeu ne treba trošiti riječi. Glavni izvor kojemu se okreću navijači kada žele točne informacije. Sada je objavio i Perišićeve planove za budućnost, ali se ovaj put gadno zeznuo.

"Perišićev plan nakon operacije: pomoći Tottenhamu u zadnjem dijelu sezone, nakon toga Euro s Hrvatskom", napisao je Romano, a tu objavu je ekspresno promijenio.

image

Screenshot/Twitter

"Perišićev plan oporavka: trebat će mu 5 - 6 mjeseci da se vrati", stoji u popravljenoj verziji, Tottenham se ne spominje. Ali na Romanovu žalost, Twitter sačuva sve starije verzije objave koje je i dalje moguće provjeriti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. prosinac 2023 17:12