StoryEditor
Domaći nogometŠokantan poraz

Dva lica Hrvatske i razočaranje izbornika Gračana: Primili smo golove iz grešaka koje se ne bi smjele događati ovakvim igračima

Piše Krešimir Gulin
11. rujna 2019. - 00:49

Izbornik Nenad Gračan složio se s konstatacijom kako je Hrvatska protiv Škotske imala dva lica:

- Da, u prvom poluvremenu smo igrali baš onako kao što smo željeli. Držali smo utakmicu pod kontrolom i organizirano dolazili pred škotska vrata. Međutim, u drugom poluvremenu je bila neka druga priča. Moram naglasiti da je dio igrača imao i fizičkih problema. Praktički, i Majer i Kalaica i Kulenović morali su biti prisilno zamijenjeni. No, najvažnije je da smo golove primili iz grešaka koje se ne bi smjele događati ovakvim igračima - kazao je Gračan.

Na startu kvalifikacija za Euro 2021. doživjeli ste neugodan poraz. Iz ove perspektive Slovenija i Mađarska čine se silno dalekima:

- Svaki poraz je neugodan, pa tako i ovaj. Ali, iz svakog poraza se mogu izvući i neke pouke. Da nismo optimisti ne bi se bavili ovim poslom. Još je puno utakmica pred nama, puno bodova je u igri, pa vjerujem da ćemo ostvariti naš cilj. Osim rezultata, to je i stvaranje igrača za A reprezentaciju - zaključio je Gračan.

#NENAD GRAČAN#MLADA REPREZENTACIJA#PORAZ

Izdvojeno

05. srpanj 2020 22:20