StoryEditorOCM
Domaći nogometkonferencijska liga

Dobre vijesti za Dinamo, najveća zvijezda propušta obje utakmice šesnaestine finala

6. veljače 2024. - 11:23

Betisov ofenzivni vezni nogometaš Isco Alarcon ozlijedio je bedreni mišić lijeve noge zbog čega će propustiti obje utakmice s Dinamom u 16-ini finala Konferencijske lige, rekao je njegov agent.

"Utvrđeno je da ima proksimalnu tendinopatiju mišića stražnje strane lijevog bedra. U početku, klupska medicinska služba razmatra provođenje konzervativnog liječenja," priopćio je Betis. Klub nije naveo kada bi se 31-godišnji igrač mogao vratiti na travnjak.

Prije nego je Betis objavio to priopćenje, Iscov agent Pedero Bravo rekao je za televizijski program El Chiringuito de Jugones da bi ponajbolji nogometaš "zeleno-bijelih" mogao izbivati gotovo dva mjeseca.

"Rekao mi je da će izbivati s terena između šest i osam tjedana," izjavio je Bravo.

image
Goran Mehkek/Cropix

Novine Estadio Deportivo, sa sjedištem u Sevilli, izvijestile su da je ozljeda ipak blaža nego je u prvi mah naveo Bravo, ali da će igrač svakako propustiti oba susreta s hrvatskim prvakom.

Isco, nekadašnji igrač Real Madrida i reprezentacije Španjolske, ove sezone je propustio samo jednu utakmicu zbog skupljenih žutih kartona. U 29 nastupa za Betis zabio je sedam golova i upisao pet asistencija.

Dinamo i Betis će za devet dana igrati u Sevilli prvu utakmicu 16-ine finala Konferencijske lige. Uzvrat je 22. veljače u Zagrebu.

Betis, osmoplasirana momčad španjolskog prvenstva, prije toga će igrati s Cadizom ovaj vikend.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 12:28