StoryEditorOCM
Domaći nogometraskinuo ugovor

Dinamovog igrača trener izvrijeđao pred cijelom ekipom, on odmah raskinuo posudbu i sad dolazi u Rijeku

Piše Gradimir Đukarić/SN
1. rujna 2024. - 13:33

Samo tri dana nakon što je naprasno raskinuo posudbu u Celju Luka Menalo (28) pronašao je novi klub i pred potpisom je za Rijeku. Na Rujevicu će doći kao slobodan igrač nakon što prethodno raskine ugovor s Dinamom koji ga veže do ljeta 2026. godine, pišu Sportske novosti.

Reprezentativac BiH Celje je odlučio napustiti nakon što ga je trener Albert Riera izvrijeđao pred cijelom momčadi za vrijeme analize šokantnog 0:3 prvenstvenog poraza od Primorja. Riera je prešao granicu kada se obratio jednom od stopera, uperivši prstom u Menala, uz riječi:

"Zbog njega ti nećeš sutra moći djetetu kupiti kruh".

image
Ronald Gorsic/Cropix

Trener Celja shvatio je što je napravio, ponudio ispriku pred cijelom momčadi, ali Menalo je odlučio kako trenerovog poniženja neće prijeći nego raskinuti suradnju prije vremena iako su ga iz kluba pokušali nagovoriti da odustane od svoje odluke.

Menalu se tako vraća u Rijeku gdje je sezonu 2020./21. proveo kao posuđeni igrač iz Dinama. Tada je odigrao 36 utakmica u kojima je zabio 10 golova i upisao sedam asistencija. Za Dinamo je, pak, Menalo nastupio u 91 utakmici uz učinak od 11 golova i osam asistencija te osvojio četiri naslova prvaka Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 06:30