StoryEditorOCM
Domaći nogometprijelazni rok

Dinamo prodaje pouzdanog srednjaka u Grčku, čeka se samo objava

Piše sport sd
30. siječnja 2024. - 23:39

Robert Ljubičić u završnici prijelaznog roka trebao bi postati igrač AEK-a! Premda je Dinamo odbio prvu ponudu, stigao je podebljani iznos grčkog kluba, koji bi uskoro mogao objaviti novo pojačanje.

Kako smo i ranije pisali, Dinamo je odbio ponudu od tri milijuna eura, no Grci su podebljali iznos za pola milijuna eura, stoga je vrhuška Maksimira odlučila prodati veznjaka, uglavnom korištenog na poziciji lijevog beka, te bi Ljubičić po svemu sudeći trebao promijeniti sredinu. Uskoro bi trebalo biti poznato više detalja.

Ljubičić u posljednje vrijeme nije bio zadovoljan situacijom u plavom klubu. U dresu Modrih nije dobio dovoljno šansi na svojoj prirodnoj poziciji osmice, već je uglavnom bio dio obrambene llinije, što se nije svidjelo ni njemu, a ni klubu. Mauro Perković sada se nametnuo Sergeju Jakiroviću na toj poziciji, a dolaskom Takuye Ogiware postalo je potpuno jasno da je Ljubičić izvan prvog plana trenera Jakirovića.

Na koncu, za Dinamo je odigrao 78 utakmica, postigao šest golova i tomu dodao devet asistencija, te bi uskoro trebao odjenuti dres ekipe koja je izbacila Modre iz kvalifikacija za Ligu prvaka. Dinamo ga je doveo iz bečkog Rapida na ljeto 2022. godine za tri milijuna eura i, kako se čini, uspio zaraditi nešto više.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. svibanj 2024 08:05