StoryEditorOCM

Dinamo: Igrači nisu smijenili Ivankovića

Piše PSD.
25. studenog 2008. - 16:10

"Dinamo je sporazumno raskinuo ugovor s Brankom Ivankovićem jer mislimo da je to najbolje rješenje za klub. Marijan Vlak će voditi momčad do zimske pauze," istaknuo je sportski direktor "modrih" Zoran Mamić na novinarskoj konferenciji u Čatežu gdje se Dinamo priprema za ogled protiv moskovskog Spartaka koji će se u četvrtak igrati na stadionu u Maksimiru.

Sportski direktor je demantirao vijesti po kojima Ivanković odlazi zbog nezadovoljstva igrača.

"Igrači nemaju veze s ovim slučajem, oni ne mogu odlučivati," rekao je Mamić, dodavši kako će Vlak u idućih pet susreta do zimske stanke imati slobodne ruke.

Privremeni strateg Dinama je istaknuo kako se ne boji izazova naglasivši kako u momčadi neće biti nekih većih promjena, ali će inzistirati na agresivnosti.

"Pokušat ću učiniti momčad što agresivnijom i pokretljivom. Međutim, neće biti drastičnih promjena," kazao je Vlak istaknuvši kako uoči ogleda protiv Spartaka ima dvije dileme.

"Nisam odlučio hoću li igrati s jednim ili s dva napadača," poručio je Vlak, te dodao: "no napravit ćemo sve pobijedimo".


Dinamo nakon dvije odigrane utakmice ima tri boda u skupini D i pobjedom protiv Spartaka praktički bi osigurao "proljeće u Europi".

                                                                                                                      (H)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 21:42