StoryEditorOCM
Domaći nogometprijelazni rok

Dinamo dogovorio najveći transfer ove zime: Iz Francuske stiže igrač od dva milijuna eura

Piše Davorin Olivari/SN
31. siječnja 2024. - 19:13

Dinamo je danas riješio problem desnog beka, uz Metza je za oko dva milijuna eura doveden Koffi Kouao (25), nogometaš iz Obale Bjelokosti!

Sutra će po našim informacijama obaviti liječnički pregled i potpisati za Dinamo. Dinamo je krenuo po njega kad se ozlijedio Sadegh Moharrami. Ostala je porozna pozicija ne desnom boku jer je na njoj praktički sam ostao Stefan Ristovski. Istina, na pripremama se iskazao mladi Noa Mikić, ali dječak ima samo 17 godina, preveliki je to rizik da zagrebački klub., pišu Sportske novosti.

Inače, čovjek je igrao za U23 reprezentaciju Obale Bjelokosti, a ove sezone je za Metz u Ligue 1 odigrao deset utakmica. Zanimljivo, dok je bio starter, Metzu je išlo dosta dobro. Kad je preselio na klupu, krenulo im je skroz nizbrdo. Posljednji put kad je igrao svih devedeset minuta za Metz dobilo su u gostima Lorient s 3:2. U sljedećoj utakmici je igrao samo 11 minuta i Metz je izgubio od Lillea...

Onda je preselio na klupu, a u tih pet utakmica bez njega u momčadi Metz je izgubio svih pet! Dinamo se tako pojačao za proljetni dio sezone.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:44