StoryEditor
Domaći nogometnesvakidašnje scene

Čelni čovjek Šibenika otkrio zašto je na Šubićevcu sinoć nestalo struje: Pomaknule su se neke žice te je došlo do kratkog spoja

Piše Davor Trutin/SN
2. kolovoza 2020. - 15:29
Nikša Stipaničev/Hanza Media

Za nama je još jedno finale Hrvatskog kupa i novo veliko riječko slavlje. Ovaj put Rabuzinovo Sunce obasjalo ih je na Šubićevcu. A u njihovu slavlju nije ih omelo ni zamračenje koje je uslijedilo upravo u trenutku kada su trebali primiti medalje i podići veliki trofej. U HTV prijenosu komentator Stjepan Balog najavio je da je to dio scenarija i da se očekuje veliki vatromet, ali Šubićevac je ostao u mraku, pišu Sportske novosti.

Što se u tom trenutku točno dogodilo, objasnio je čelni čovjek šibenskog prvoligaša Josip Bulat...

- U trenutku kada je predsjednik Saveza Davor Šuker sa suradnicima počeo dijeliti Riječanima medalje, ljudi na terenu koji vode brigu o LED reklamama oslobodili su prostor da oni mogu proći i tada se nešto pomaknulo, neke žice valjda i došlo je do kratkog spoja. Onda su izbacili osigurač na jednom reflektoru, a kada su ga htjeli upaliti, ponovno sve se ugasilo. Očito je to bilo previše struje za sve one display reklame i reflektore i sve se ugasilo - kaže Bulat.

Osim tog bizarnog događaja sve ostalo vezano za organizaciju finala bilo je, po starijem Bulatu, kako treba.

- Ma, nije nam nitko to s ispadanjem struje uzeo za neki grijeh, propust ili nešto tako. Dapače, za organizaciju finala dobili smo samo pohvale. Šibenik se još jednom pokazao kao dobar, uzoran domaćin koji s radošću prima ovakve velike događaje za hrvatski nogomet.

Stadion je u finalu zablistao u novom sjaju, ali na Šubićevcu tu ne misle stati.

- Imamo planove za daljnje uređenje, znate ono kao kod uređenja kuće, kreneš s jednim i to završiš, onda to vuče drugo, pa treće i tako dalje. Ali, to je zahtjevan posao koji iziskuje puno ulaganja, truda, a pred nama je sezona izazova u Prvoj ligi. Čeka nas teška misija - priča dalje Bulat.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

04. rujan 2020 21:32